Zapiekana kanapka z szynką i serem na pieczywie niskowęglowodanowym (673kcal)

Przepisy 28 lis 2021

Po dokładny przepis na spód do tych kanapek zapraszam tutaj. Wystarczy ciasto uformować w inny kształt. Później pozostaje nałożyć ulubione składniki i zapiec w piekarniku.

Makro jednego kawałka:

  • Białko: 28 g
  • Tłuszcz: 55 g
  • Węglowodany: 5.5 g

Składniki na 4 kawałki:
Spód:

  • 3 szt jajko
  • 165 g siemię lniane (lub mąka lniana)
  • 50 g babka jajowata
  • 50 g nasiona słonecznika
  • 250 ml lekko ciepłej wody
  • 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 płaska łyżeczka soli

Dodatki:

  • 150 g ser Cheddar,
  • 80 g pomidorki koktajlowe
  • 80 g majonez
  • 40 g szynka

Przepis:

  • po pieczywo niskowęglowodanowe do tych kanapek zapraszam do [tego przepisu]
  • następnie nałóż dodatki (majonez, ser, szynka, pomidorki)
  • zapiecz w piekarniku przez około 10 minut

Tagi

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.